Lies Hollevoet

Lies Hollevoet is sinds 2004 werkzaam als osteopate in binnen- en buitenland. Zij behaalde haar diploma in de kinderosteopathie in 2010. Sinds 2016 maakt ze ook deel uit van de praktijk te Arnemuiden en tracht ze, als enige vrouw in het team, de Zeeuwen klachtenvrij te krijgen. Lies woont in Gent en is moeder van twee dochters.

“ Leven is bewegen”, dat is mijn motto, maar ook dat van de osteopathie. Om goed te functioneren, hebben we bewegingsvrijheid nodig. Dat geldt ook voor een gewricht, een spier, een bloedvat,... de kleinste cel in het lichaam. De kracht van de osteopathie zit in het terug mobiel maken van deze structuren, zodat zij hun functie goed kunnen uitvoeren.

"Ik vind het belangrijk om de klacht vanuit verschillende invalshoeken te benaderen. Welke invloed heeft voeding, stress, emoties, te weinig beweging,... op het ontstaan van de klacht of de algemene toestand van het lichaam. Daarom werk ik ook graag samen met andere therapeuten.
Op die manier kan het zelfherstellend vermogen van het lichaam het best aan de slag."

"Naast mijn werk met volwassenen heb ik een groot enthousiasme voor het behandelen van baby’s en kinderen. Voor een optimale groei en ontwikkeling is het belangrijk dat er zo weinig mogelijk blokkades of spanningen een belemmering vormen in dit proces."